Rugbi

Una victòria molt oportuna

Rugbi. La Santboiana guanya el seu primer partit de lliga una setmana abans de viatjar a Valladolid per disputar la supercopa contra el VRAC

Diumenge passat, la UE Santboiana es va treure un pes del damunt en aconseguir, al Baldiri Aleu i contra l’Ampo Ordizia, la primera victòria de la temporada en la divisió d’honor. L’alegria va ser doble per a l’equip de Lewis Williams, perquè també va fer un pas endavant en la copa: es jugarà l’accés a la semifinal de la competició de la qual és l’actual campió en els partits de lliga contra l’Ordizia i el Getxo, amb el qual s’enfrontarà després del parèntesi del cap de setmana vinent. Les bones notícies arriben, a més, en una setmana en la qual els del Baix Llobregat disputaran la supercopa contra el VRAC Quesos Entrepinares. El partit es jugarà aquest diumenge al Pepe Rojo de Valladolid, la casa del seu rival, que serà territori hostil més que mai com a conseqüència de la situació política. “Res no em fa pensar que la Santboiana no es presentarà al partit”, manifestava la setmana passada el president del VRAC, José María Valentín-Gamazo. Ben segur que les imatges de la plantilla del degà votant el passat 1 d’octubre no hauran passat desapercebudes a la ciutat castellana. “Suposo que haurà estat així”, comentava ahir en aquest diari Miquel Martínez, el president de la UE Santboiana. “Ja veurem què ens trobem a Valladolid. Em diuen que no hi haurà problemes i espero que sigui així”, afegia. Martínez assegura que van preveure la possibilitat de jugar la supercopa amb una samarreta amb les quatre barres, però que ho van descartar perquè, pel fet de ser l’equip més antic, el Sant Boi està obligat a jugar amb la seva primera samarreta.

HO HA DESCARTAT

El degà havia pensat a jugar la supercopa amb una samarreta quadribarrada

Clara derrota de l’INEF-l’Hospitalet

Diumenge passat, l’INEF-l’Hospitalet va debutar en la divisió d’honor femenina amb una clara derrota al Valle de las Cañas, el camp on juga l’Olímpico de Pozuelo, que és l’actual campió de la competició. Les catalanes, que per poder competir en la màxima categoria estatal van haver d’esperar l’acord de col·laboració que es va fer públic la setmana passada entre l’INEF i el RC l’Hospitalet, van caure per 35-5. Raquel Garcia va ser l’autora de l’únic assaig aconseguit per l’INEF-l’Hospitalet, que, dissabte vinent, jugarà contra l’Universidade da Coruña a la Feixa Llarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)