Tennis

Tennis

Masters 1000 de Xangai

Ramos cau contra Cilic

Tennis.Nadal va sobreviure a la qualitat de Dimitrov i jugarà avui la semifinal del Masters 1000 de Xangai contra el croat. Federer i Del Potro es disputaran l’altre bitllet de la final

Albert Ramos va perdre ahir contra el croat Marin Cilic (4) en els quarts de final del Masters 1000 de Xangai per 6-3 i 6-4. El català –25è de l’ATP–, que afrontava per segon cop els quarts d’un torneig d’aquesta graduació, havia derrotat el mateix rival a Xangai l’any 2011, però ahir Cilic –5è de l’ATP–, poderós, va resoldre amb solvència. El seu rival serà el número 1, Rafa Nadal (1), que va haver de serrar les dents per doblegar el búlgar Grigor Dimitrov (6) per 6-4, 7-6(4) i 6-3. Nadal, d’altra banda, ha demanat 100.000 euros més interessos d’indemnització per danys i perjudicis a l’exministra d’Esports francesa, Roselyne Bachelot, la qual el va acusar de dopatge. El suís Roger Federer (2) es va desfer del reviscolat francès Richard Gasquet per 7-5 i 6-4 i se les haurà contra Juan Martín del Potro (16), sempre que aquest superi els problemes del canell esquerre. L’argentí es va lesionar durant el partit contra el serbi Viktor Troicki per 4-6, 6-1 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)