Handbol

Els primers punts ja són una urgència

Handbol. El Bordils rep la visita del Ciudad Real (20 h) amb l’objectiu d’estroncar el mal inici de temporada

Instal·lat a la cua de la classificació sense cap punt en quatre jornades –l’altre equip que tampoc no ha sumat és l’Ikasa Madrid–, el Bordils disputa avui el segon partit consecutiu a casa (20 h) contra el Ciudad Real, un dels teòrics rivals forts de la categoria. L’equip castellà, però, ha començat la lliga de manera irregular i tot just la jornada passada va estrenar el caseller de victòries –té 3 punts i és l’onzè classificat.

El Bordils arriba a la cita amb l’obligació de corregir la falta d’intensitat defensiva que va mostrar la setmana passada contra l’Amenabar (22-30). El tècnic, Sergi Catarain, però, destaca que la implicació dels jugadors és alta: “Hem fet una setmana molt bona. Amb el d’avui [per ahir] haurem fet quatre entrenaments. La intensitat i la concentració dels jugadors han estat molt bones. Tots estan molt concentrats i ningú pot dubtar d’ells.” Una bona mostra d’això és el fet que alguns jugadors, de manera voluntària, han fet entrenaments a les vuit del matí aquesta setmana. “Fan, sobretot, treballs de força. Veuen que els pot ajudar en el rendiment”, destaca el tècnic bordilenc.

Aquest ha de ser el camí per treure’s de sobre “la llosa” que suposa no haver aconseguit encara cap punt aquesta temporada, segons explica Catarain: “Toca puntuar per un tema psicològic, per no veure’ns amb zero punts després de tantes jornades. Veure’t últim és un factor que pesa. Una victòria ens trauria els nervis de sobre.”

Catarain remarca que la classificació del Ciudad Real és enganyosa: “No hauria d’estar tan avall, sinó en les places d’ascens. Té ben doblades les seves posicions i disposa d’una primera línia molt potent. La seva defensa 6-0 és molt contundent, però també poden posar en pràctica una defensa 5-1 efectiva.”

El partit d’avui serà previ al que el Bordils jugarà dimarts, també a casa (20.30 h), contra el Guadalajara, corresponent a la segona eliminatòria de copa. Després d’imposar-se en la primera contra el Torrelavega (28-23), l’equip blanc-i-verd rep ara la visita d’un equip de l’Asobal.

LES VALORACIONS

Veure’t últim sense cap punt és un factor que pesa. La victòria ens trauria els nervis de sobre. Ens toca guanyar per un tema psicològic
La intensitat i la concentració dels jugadors han estat molt bones. Tots estan molt concentrats i ningú pot dubtar d’ells
El Ciudad Real és un equip que no hauria d’estar tan avall, sinó en posicions d’ascens
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)