Handbol

Vides paral·leles

Handbol. L’endemà de la primera victòria del Bordils, el segon equip també s’estrena en la lliga i a casa superant el Sant Vicenç

BORDILS B 28 SANT VICENÇ 23

BORDILS B:Congost (6), Pou, Montero (2), Hospital, Punestí, Bogo (3), Mach, Peresson, Batlle (1), Palahí (6), Albert Masó (3), Àlex Molina (1), Creixell (1), Amagat (1), Pau Molina (2) i Bañeras (2).SANT VICENÇ:Bosch, Roca, Ribas (1), Fernández, Ferrés, J.M. Grau (4), Ríos (2), Vila (1), M.A. Grau (6), Deiros (5), Sanz, Ferrés (1), Elena, Gallego (2), Laliga i Martínez (1).PARCIALS:2-2, 4-5, 6-7, 9-8, 12-11, 16-12; 17-15, 20-17, 20-19, 22-19, 26-23 i 28-23.ÀRBITRES:Gallardo i Torrente. Van excloure Pou (3), Bogo, Palahí i Masó, del Bordils i Roca, Fernández, Ferrés, Ríos, M.A. Grau i Laliga, del Sant Vicenç.

L’endemà que el primer equip del Bordils sumés la primera victòria ahir va ser el torn del segon equip, que va superar el Sant Vicenç gràcies a una sensible millora en la defensa respecte a les primers jornades i a l’actuació portentosa sota els pals d’Adrià Batlle, que no va voler ser menys que Jordi González.

L’equip de Carles Ramonet va ajustar perfectament la defensa i en atac va saber elaborar joc contra un 6-0 molt tancat dels visitants. En aquest sentit, l’encert dels llançadors va ser clau per obrir escletxes en el mur dels visitants. L’equip gironí va mantenir sempre el domini en el joc menys alguns minuts en la segona part en què les precipitacions i els nervis van fer que el Sant Vicenç es posés a només un gol. L’equip, però, va recuperar la pausa i en el tram final ja no va veure perillar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)