Handbol

Handbol

supercopa de catalunya

El KH 7 BM Granollers imposa els galons

Handbol. Va revalidar el títol de la supercopa de Catalunya contra una Associació Lleidatana que va tenir en Pop (14 gols) el seu gran referent

a. lleidatana 25 granollers 40

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA:Pena, Nana (1), Graell (1), Pasaman (2), Soto (2), Martínez, Pop (14), Calduch (3), Alferez, E. Ribalta (2), Vujasinovic, Tanghetti, Hernández i M. Ribalta.KH7 BM GRANOLLERS:De la Torre, Vizuete (5), Gassama (5), Matthijs (5), Torras (2), Dimitrova (1), Larsen, Monrós (2), Vegué (4), González (9), Calle (1), Rojas (1), Mera i Corbera.PARCIALS:11-18 i 25-40.ÀRBITRES:Millan i Quintanar. Exclusions: Pop (37’), pel Lleida; i Vegué (27’) i Monrós (58’), pel Granollers.COMENTARI:Partit jugat al pavelló municipal d’Agramunt.

El KH7 BM Granollers va imposar els galons i va conquerir la quarta supercopa de Catalunya consecutiva contra una Associació Lleidatana que, tot i el seu bon inici, no va poder mantenir la intensitat de joc del seu rival. La internacional Kaba Gassama, imparable des del pivot i que va ser escollida jugadora més valuosa de la final, va marcar diferències i Míriam González, amb nou gols, va sentenciar a còpia de contraatacs.

L’Associació Lleidatana va començar molt ben assentada sobre la pista (3-1). Des del primer moment, el Granollers va voler imposar una velocitat més al seu joc i, tot i que inicialment va perdre algunes pilotes, progressivament va anar passant per sobre del seu rival. La primera estocada va ser un parcial de 0-9 (5-13), mentre el tècnic lleidatà Miroslav Vujasinovic reclamava major pressió defensiva a les seves jugadores. Irina Pop, que a la llarga seria la màxima anotadora amb 14 gols, va aturar la sequera del seu equip. A partir d’aquí, les diferències es van estabilitzar i va prendre protagonisme la portera Olga Pena, que amb set aturades consecutives va impedir que l’escletxa fos encara més gran a la mitja part (11-18). Amb tot, el guardó de millor portera de la final va ser per a Andrea de la Torre, que també va fer un bon paper a l’altra banda de la pista.

Després de la represa, el conjunt de Roberto Cuesta no va abaixar el pistó i va anar incrementant les diferències per sobre dels 10 gols contra un rival visiblement cansat i que cada cop donava més facilitats defensives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)