Més esport

Continuen creixent

Handbol. El Bordils obté un meritori empat a la sempre complicada pista del Barça B gràcies a un bon treball col·lectiu i a una acció de Palahí en pràcticament l’últim instant del duel

BARÇA B 26 BORDILS 26

FC BARCELONA B:Pérez, Suárez-Pumariega, Andreu, León (3), Aleix Gómez (4), Herms, Amigó (1), Víctor Tremps (4), Manzano, Oliveras (2), Vaquer, Sancho, Forns, Estepa, Diocou (3) i Aleix Pascual (3).BORDILS:Jordi González (1), Sergi Mach (2), Xicu Reixach, Oriol Márquez (3), Marc Prat (3), Arnau Palahí (7), David Masó, Joan Comas, Joan Vilanova, Ferran Oliver, Igansi Moreno (3), Jairo Montes, Xavier Montero (4) i Robert Hospital (3).PARCIALS:2-2, 3-3, 7-5, 8-8, 11-11, 13-13, 15-16, 18-19, 19-20, 22-23, 23-24 i 26-26.ÀRBITRES:Millán i Quintanar. Van excloure Suárez-Pumariega, León, Amigó i Vaquer, del Barça B, i Márquez, Prat (3), Vilanova (2) i Montes, del Bordils.

La propera (05-11-17)

Ciudad Real-Barça B Lassa; Bordils-Los Dólmenes; Cisne-Lanzarote; Sinfín-Torrelavega; Agustinos-Palma del Río; Viveros Herol-Alcobendas; Covadonga-Villa de Aranda; Amenabar-Madrid

El Bordils es va endur un meritori empat de la pista del Barça B gràcies a un gol en l’última acció del partit d’Arnau Palahí en una jugada d’estratègia preparada en el temps mort per Sergi Catairain. El gol va fer justícia a la feina de tot l’equip, que es va aplicar en defensa amb el 6-0 habitual contra un rival farcit de talent que va comptar amb el suport del jugador del primer equip Aleix Gómez, convocat ja amb la selecció absoluta per Jordi Ribera.

El partit va ser extremadament igualat i intens per les dues bandes. Algunes precipitacions i pilotes dividides que van anar a parar a mans dels jugadors locals van permetre als blaugrana escapar-se 9-6. Amb tot, el Bordils va superar el moment difícil i va tornar a entrar al partit amb Jordi González, en un espectacular moment de forma, fent de les seves sota els pals. En atac, com en els partits anteriors, la feina va ser col·lectiva. Si contra el Ciudad Real va ser Sergi Mach l’home que va liderar l’ofensiva de l’equip ahir va ser Arnau Palahí (set gols). Va comptar, a més, amb la col·laboració de jugadors sovint secundaris en les tasques ofensives, com ara Montero i Hospital, set gols entre tots dos. Les baixes de Combis –haurà d’estar unes setmanes fora de combat– i Bogo no van ser, en aquest sentit, rellevants.

Els últims cinc minuts de partit van ser tota una prova de foc per als gironins, amb intercanvis de cop constants. A dos minuts del final Hospital va fer el 24-25, però els de casa van reaccionar i van capgirar el marcador (25-25) abans de la jugada final, en la qual el Bordils va atacar amb set jugadors de camps fins que una pantalla va permetre a lahí llançar amb comoditat i fer l’empat final.

Més enllà del resultat, el partit va servir per consolidar la imatge que havia ofert l’equip en els dos partits anteriors, el de la lliga i el de la copa, i mostrar que, malgrat tots els entrebancs que hi pugui haver, els jugadors estan preparats aquesta temporada també per lluitar amb solvència per la permanència a la categoria.

Crec que tenim un estil ben definit: defensar bé en un 6-0 i córrer però amb seny