Un bon inici que no té continuïtat

Handbol. El Bordils B comença bé i dominant el partit però es queda sense capacitat de reacció quan els visitants capgiren la situació

BORDILS B 27 ST. JOAN D. 33

BORDILS B:Congost (2), Pou (1), Xavier (8), Mallorquí, Robert Hospital (3), Punsetí (1), Mach, Peresson, Batlle, Palahí (1), Albert Masó (9), Fornés, Àlex Molina, Creixell, Amagat (2) i Pau Molina.SANT JOAN DESPÍ:Acbrón, Guijarro (1), Francès (4), Torres, López (5), Sabaté, Farrés, Pérez (9), Puyo (1), Cabello (6), Vila, González (2), Jiménez (2), López (2) i Guijarro (1).PARCIALS:3-1, 4-2, 6-5, 8-9. 10-13, 10-16; 13-18, 16-22, 18-25, 19-27, 22-29 i 27-33.ÀRBITRE:Jesús Ouro i Samer A. Hariri. Van excloure Pou, Mallorquí i Hospital, del Bordils B, i Acebrón, Francès (2), Farrés, Pérez i Pueyo.

El Bordils B només va poder plantar cara al Sant Joan Despí els primers 20 minuts, en què, fins i tot, va arribar a dominar per dos gols en el marcador. Amb tot, quan els visitants van capgirar el resultat, l’equip es va bloquejar i va veure com, abans del descans, el partit pintava molt malament (10-16). En la segona part, tots els esforços per retallar van ser en va, sobretot per errades en llançaments claríssims de gol.