Esquí

Pyeongchang, més a prop per a Núria Pau

Esquí alpí. La ribetana torna a l’equip de la RFEDI després dels resultats a l’hemisferi sud

“Estar fora de l’equip va ser un cop molt dur, però tenia molt clar que no era el meu final.” Núria Pau (Ribes de Freser, 1994) forma part de l’estructura esportiva de la RFEDI, que es va presentar a Benasque i de la qual va quedar fora a l’estiu per motius tècnics. Els bons resultats obtinguts per la ribetana de l’LMCE a l’hemisferi sud, quan va iniciar la seva aventura en solitari amb l’objectiu de poder ser en els propers Jocs a Pyeongchang (Corea del Sud) del 9 al 25 de febrer, han fet que els responsables de la federació estatal reconsideressin la seva decisió. Pau forma part del grup de seguiment especial d’esquí alpí –també hi és Ricard Ortega (LMCE).

Núria Pau va començar la temporada a la Patagònia després d’una campanya de recaptació de fons a Ribes de Freser i amb l’ajuda de petits patrocinadors. Pau va guanyar el circuit sud-americà d’eslàlom –disputarà la copa d’Europa– i va ser segona en el de gegant. “Va ser una experiència nova i difícil. Havia d’aprendre moltes coses de les quals mai m’havia ocupat a marxes forçades, però aquesta experiència va ser increïble en l’àmbit esportiu i personal”, valorava la ribetana en el seu blog. La selecció per als Jocs d’Hivern es farà pública a finals del mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)