Tennis

Tennis

La copa Masters endolceix la temporada a Granollers

Tennis. El català –que va ser campió el 2012 amb Marc López– i el croat Ivan Dodig formen part del grup de vuit parelles classificades. Nadal supera Cuevas i accedeix als quarts de París-Bercy

El triomf del català Marcel Granollers i el croat Ivan Dodig contra Schwartzman-Verdasco, combinat amb la derrota de Klaasen-Ram, els va atorgar matemàticament la darrera plaça que faltava per assignar per jugar la copa Masters. Granollers va ser campió de la competició l’any 2012 formant parella amb Marc López. El mèrit d’ara és doble perquè el tàndem amb Dodig és nou d’enguany. Les altres set parelles classificades són Kubot-Melo, Kontinen-Peers, Rojer-Tecau, Murray-Soares, Bryan-Bryan, Hugues-Mahut i Harrison-Venus. Els vigents campions són el finlandès Kontinen i l’australià Peers. L’accés endolceix un curs negatiu del català en individuals, amb un balanç de 4 triomfs i 17 derrotes (176è de l’ATP). En dobles, en canvi, acumula un magnífic 33-18 i dos títols: Rotterdam i Basilea.

En la jornada d’ahir del Masters 1000 de París-Bercy, el manacorí Rafa Nadal va tenir una feinada contra l’uruguaià Pablo Cuevas –6-3, 6-7 (5) i 6-3– i jugarà contra el serbi Krajinovic. Els altres quarts de final són: Del Potro (13)-Isner (9); Benneteau-Bautista (14) o Cilic (3) i Verdasco-(16) Sock. Tot i perdre, el belga David Goffin és el setè home que s’assegura la plaça per jugar la copa Masters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)