Handbol

Un exercici de conveniència

Handbol. El Bordils rep l’Antequera (20 h), segon classificat i revelació de la lliga, amb l’objectiu de mantenir la ratxa de puntuació

“Obligació no ho sé. Sí que seria convenient mantenir aquesta dinàmica de puntuació. O de competitivitat. Més que res perquè els ànims segueixin alts tot i els inconvenients”, va admetre Sergi Catarain ahir en la prèvia del duel contra l’Antequera, en el primer dels set partits de lliga fins a l’aturada nadalenca i després de la de la setmana passada pels compromisos internacionals.

El Bordils, penúltim amb tres punts després del triomf contra el Ciudad Real (27-25) fa tres setmanes i l’empat a la ciutat esportiva Joan Gamper contra el Barça B (26) fa quinze dies, rep avui el segon de la lliga, i rebrà l’actual líder –Alcobendas– el 2 de desembre. Visitarà el Lanzarote (tercer per la cua), Palma del Río i Aranda –cinquè i quart per baix, els té a un partit– i rebrà el Torrelavega de Dalmau Huix d’aquí a quinze dies (28-23 en la copa) abans de tancar el 2017 a casa contra el cuer, el Madrid. D’aquí ve la conveniència de sumar avui, al Blanc i Verd, contra la revelació de la lliga. Un triomf faria que el Bordils tot just acredités 4 de 8 punts a casa, on ha de guanyar el gruix dels partits. “Tenim posicions molt i molt afeblides perdent en Karl, que tenia un rendiment altíssim en defensa [Bogo s’afegeix a Farrarons, lesionat de llarga durada], o en Xicu Reixach [trencament fibril·lar a la pista del Barça B], que donava una alternativa molt bona a Sergi Mach i el lateral dret”, va dir el tècnic sobre com arriba la plantilla, amb una càrrega de treball i el posterior descans la setmana passada i amb Prat i Combis recuperats de les molèsties que arrossegaven.

“És un molt bon equip. No té jugadors de la qualitat individual que tenen el Nava, l’Alcobendas, el Sinfín o el Ciudad Real però potser, dels que he analitzat, és el millor des del punt de vista col·lectiu”, deia Cata sobre el rival d’avui. “Hi ha jugadors que fa molt temps que juguen junts; fa quatre o cinc anys i físicament estan molt ben preparats. Els vuit o nou que juguen més poden aguantar els 60 minuts a un ritme molt i molt alt. És un equip que m’agrada molt”, hi afegia.

LES DADES

2
punts
en 3 partits acredita el Bordils aquest curs a casa. La permanència depèn del Blanc i Verd
2
jornades
seguides fa que els de Sergi Catarain enllacen punts: triomf a casa i empat a fora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)