Rugbi

Barça i Santboiana, contra els dos gegants

Rugbi. Avui els blaugrana s’enfronten a El Salvador a La Teixonera i els del Baix Llobregat visiten el VRAC Quesos Entrepinares, a Valladolid

El primer i el segon classificats de la divisió d’honor seran els rivals dels equips catalans en la jornada 7, que es disputarà avui. A les 12 del migdia, el FC Barcelona rebrà el SilverStrom El Salvador a La Teixonera, en un partit que tornarà a posar a prova els jugadors de Tomy García. Després de la brillant victòria de l’última jornada, al camp del Senor Independiente de Santander, que a més de situar els blaugrana en el quart lloc de la taula els va donar un lloc en la semifinal de copa, arriba un duel d’altura, contra el segon classificat.

Per la seva banda, la Santboiana visitarà, a dos quarts d’una, l’altre equip de Valladolid, el VRAC Quesos Entrepinares, el líder de la lliga, contra el qual fa tres setmanes es va enfrontar, sense èxit, en la supercopa, precisament al mateix escenari, el camp Pepe Rojo. El degà no ho tindrà fàcil, tot i que també arriba a aquest partit en un bon moment: instal·lat en el sisè lloc, havent superat un mal inici de campionat i després d’una victòria a casa contra el Complutense Cisneros. Tot plegat serà un bon aperitiu per al derbi que es jugarà el cap de setmana vinent al Baldiri Aleu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)