Handbol

Aron Pálmarsson, a punt per al debut contra el Zagreb

Handbol. El tècnic barceloní, Xavi Pascual, vol donar minuts de joc al central islandès en el partit contra el conjunt croat en el retorn de la lliga de Campions al Palau Blaugrana (18 h)

La probable estrena d’Aron Pálmarsson, l’astre que ha de marcar el camí del Barça Lassa en les pròximes temporades, és el gran al·licient del retorn a la lliga de Campions contra el Zagreb al Palau Blaugrana (18 h per Esport 3). “En principi l’hi hem de posar i entrarà a jugar, però no sé en quin moment. No sé si entrarà d’inici o si entrarà a la segona part. Ja veurem com es desenvolupa el partit, però la idea és que jugui i que participi”, va subratllar ahir el tècnic, Xavi Pascual, després de l’últim entrenament a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Pálmarsson hauria de donar minuts de descans a Raúl Entrerríos, l’únic central pur de la plantilla des de la recaiguda de la lesió de Lasse Andersson.

El preparador blaugrana es va referir a les primeres sessions de l’estrella islandesa en la dinàmica del Barça: “Aquests primers dies està en la línia d’intentar entendre a què juguem, amb moltes ganes d’assimilar-ho i amb moltes ganes de jugar. Amb tot, som conscients de la dificultat d’entrar a jugar dins el sistema del joc de l’equip.” Després del partit de lliga a Cangas, en què Pálmarsson no havia estat convocat, ja es va referir a l’entrada progressiva del jugador islandès: “S’ha d’anar a poc a poc i vigilar amb possibles lesions i la falta de ritme de competició. Tots volem veure de seguida el millor Aron, i tampoc podem esperar que surti i ho faci tot perfecte. Hem de tenir paciència i ja tindrem temps de veure’l durant molt de temps i esperem que jugui al nivell que tots sabem que pot oferir.”

Pálmarsson s’ha estat preparant amb un entrenador personal en els últims mesos i, tot i la falta de partits, al Barça no seguirà una dinàmica diferent de la de la resta de companys. “Tots els jugadors tenen un pla especial, però no perquè sigui l’Aron o perquè acabi d’arribar a l’equip li adaptarem la feina. Una cosa és el pla general del grup i l’altra l’individual, i ell tindrà el seu com tots els altres”, va subratllar el tècnic blaugrana.

El Zagreb, dirigit per Kasmin Kamenica, està format per una plantilla amb jugadors veterans i joves experimentats, en què destaquen el porter eslovè Matevsz Skok, els extrems Zlatko Horvat i Dobrivoje Markovic, el central Luka Mrakovcic, el lateral dret nacionalitzat qatarià Zarko Markovic, el lateral esquerre Stipe Mandalinic, màxim golejador de l’equip (33 gols), o el pivot exblaugrana Igor Vori, de 37 anys.

Tot i que el Zagreb encara no ha estat capaç de guanyar cap partit en cinc jornades, Pascual posa el focus en el seu propi equip: “En tot cas, jo sé com ho estem passant a la Champions. Hem perdut al camp del Vardar, vam patir molt per guanyar el Nantes i el Kristianstad, i vam haver de fer una primera part extraordinària per aconseguir un punt a la pista del Rhein-Neckar. Encara que ells només tinguin dos punts, haurem de jugar bé si volem guanyar perquè el Zagreb té un equip de gran qualitat.” Respecte al partit contra el Cangas, es manté la mateixa convocatòria amb l’únic canvi de l’entrada d’Aron Pálmarsson pel jugador del filial Pere Vaqué. Per segon partit consecutiu, el capità Víctor Tomàs queda fora de la convocatòria per qüestions personals.

LA FRASE

Ja veurem com es desenvolupa el partit, però la idea és que jugui i que participi [sobre Pálmarsson]
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)