Rugbi

La Santboiana es reforça

Rugbi. L’equip fitxa el primera línia neozelandès Sam Thomas (23 anys), que mitigarà les baixes de Balsalobre i Buira en la primera línia

La UE Santboiana reforça la seva primera línia amb l’arribada del neozelandès Sam Thomas (1m86, 103 kg), que també té la nacionalitat irlandesa. Thomas, de 23 anys, juga en la posició de talonador i prové del Grammar TEC d’Auckland (Nova Zelanda). L’entrenador de l’equip, Lewis Williams, en té bones referències.

Thomas, que s’estrenarà ja aquest cap de setmana en el duríssim partit contra el VRAC a Valladolid, aterra al club en un moment oportú, després que les baixes del capità Josep Balsalobre i d’Aleix Buira hagin deixat debilitada la primera línia de l’equip en un moment clau de la temporada.

Thomas, el quart neozelandès de l’equip, va jugar també en l’Auckland Rugby, l’equip que reuneix la millor selecció d’universitaris de la zona i va arribar també a l’equip nacional universitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)