Cauen a la trampa

Handbol. El Bordils B es veu molt penalitzat per les pèrdues, que deixen el contraatac en franquícia al Granollers B

granollers 28 bordils 23

KH-7 BM GRANOLLERS B:Hernández (4), Aumedes, Cisneros (5), Bela, Adrià Martínez (5), Gavañach, Aleix Martínez, Pérez, Rivas, Franco (1), Navarro (5), Blanchart (4), López (3), Ferré, Guiteras i Piqueras (1).CLUB HANDBOL BORDILS B:Congost (3), Pou, Mallorquí, Punsetí (4), mach, Peresson (5), Batlle, Palahí (1), Masó (5), Fornés, À. Molina, Creixell, Ll. Amagat (4), P. Molina (1) i J. Amagat.PARCIALS:3-2, 5-4, 8-8, 12-9, 16-12, 18-14; 19-15, 20-16, 23-18, 23-19, 25-20 i 28-23.ÀRBITRES:Pérez Acedo i Toro Ponce. Cap exclusió al Granollers i a Pou (3), Punsetí i Masó pel Bordils.

Pol Blanchart va fer el 22-16 al 12 de la segona després d’un error a la primera línia del Bordils B –la pilota es va esmunyir de les mans del receptor–. Una màxima de 6 que arribaria a 7 al cap d’un minut amb els verds en inferioritat. I encara perquè no es van rendir en el darrer quart d’hora (0-2 en el darrer minut per maquillar el resultat), que si no... “Sabíem que el seu punt fort era aprofitar els errors ofensius del contrari i córrer al contraatac. La qualitat del nostre llançament no ha estat prou bona i la diferència ha estat aquí, perquè en defensa hem estat bé”, va valorar el tècnic del Bordils, que destacava també les característiques de la plantilla: “Hem de continuar treballant, cada setmana progressem en algun aspecte i aquesta ha estat la defensa. Som un equip molt jove en edat i en aquesta categoria.”

Peresson va aportar el primer avantatge al Bordils B (0-1). Anecdòtic, com els tres posteriors (1-2, 5-6 i 7-8). Perquè el filial del Granollers va obrir una escletxa amb un parcial de 0-3 que obligava Carles Ramonet a aturar el partit (17:18). Després d’una bona defensa, el Bordils B va fallar un contraatac amb 11-9 i, a camp obert, el Granollers no perdonava a la contra (12-9) i disparava la diferència amb un altre 3-0 per sentenciar abans del descans. Després, la diferència mai va ser inferior a 4, llevat del 19-16 de Congost.