Tennis

Nadal i Federer ja coneixen els rivals

Tennis. El mallorquí tindrà Thiem, Dimitrov i Goffin en el grup A i el suís, Zverev, Cilic i Sock en el grup B

Rafa Nadal i Roger Federer encapçalen els dos grups de les finals de l’ATP, que es disputaran a Londres entre el 12 i el 19 de novembre. El jugador mallorquí, que ha acabat la temporada com a número 1 del món i que no ha guanyat mai aquesta competició, lidera el grup A, en el qual tindrà com a rivals l’austríac Dominic Thiem (4), el búlgar Grigor Dimitrov (6) i el belga David Goffin (7). Per la seva banda, Federer, número 2 del món i vencedor sis cops d’aquest torneig, compartirà el grup B amb l’alemany Alexander Zverev (3), el croat Marin Cilic (5) i el nord-americà Jack Sock (8). El sorteig es va fer ahir en directe durant un programa de la BCC amb l’assistència de l’exjugador alemany Boris Becker, vencedor els anys 1988, 1992 i 1995, que dona nom al grup B. L’A rep el nom de l’exjugador nord-americà Pete Sampras, que va guanyar aquest torneig els anys 1991, 1994, 1996, 1997 i 1999.

Les dues grans absències d’aquesta edició seran les de l’escocès Andy Murray, campió l’any passat, i el serbi Novak Djokovic, campió els anys 2008, 2012, 2013, 2014 i 2015, totes dues a causa d’una lesió. Tampoc hi seran altres jugadors fixos de les últimes edicions, com el suís Stanislas Wawrinka o el japonès Kei Nishikori.

Per segon any consecutiu, els vuit jugadors d’aquest torneig, que oficialment tanca la temporada de l’ATP, seran de vuit nacionalitats diferents. El grup Pete Sampras (A) començarà la competició aquest diumenge, mentre que el grup Boris Becker (B) ho farà un dia més tard.

Granollers, en els dobles amb Dodig

Marcel Granollers competirà en el grup A de dobles –que va guanyar l’any 2012 amb Marc López– fent parella amb el croat Ivan Dodig (7). Els seus rivals en aquest grup seran el polonès Lukasz Kubot i el brasiler Marcelo Melo (1), l’escocès Jamie Murray i el brasiler Bruno Soares (4), i els germans nord-americans Bob i Mike Bryan (5). El grup B estarà format pel finlandès Henri Kontinent i l’australià John Peers (2), l’holandès Jean-Julien Rojer i el romanès Horia Tecau (3), els francesos Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut (6), i el nord-americà Ryan Harrison i el neozelandès Michael Venus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)