El Bordils B s’encalla a l’inici i torna a perdre

Handbol. Va fer només tres gols en els vint primers minuts, va remuntar en el segon temps, però va fer curt en la seva reacció

BORDILS B 17 LA ROCA 23

BORDILS B:Congost (1), Pou, Mallorquí (2), Punseti (1), Mach, Batlle, Palahí (1), Masó (4), Àlex Molina (1), Creixell (1), Lluís Amagat (3), Pau Molina (1), Bañeras, Joan Amagat (1) i Balló (1).LA ROCA:Catafal (1), Sánchez (4), Puig (2), Pérez (5), Costa (1), Montserrat (3), González, Pujol (2), Garcia (1), Morales (2), Mainar, Guillem Castillo (2), Casas i Òscar Castillo.PARCIALS:0-2, 2-7, 3-7, 3-10, 5-12, 8-14; 12-14, 13-15, 14-17, 15-18, 16-21 i 17-23.ÀRBITRES:Hèctor Albert i Òscar Albert.

El Bordils B va encaixar la vuitena derrota de la temporada en un partit que va començar amb molt mal peu. Un parcial de 0-4 de la Roca va donar la primera alerta, però el Bordils no va saber reaccionar i només va fer tres gols en els vint primers minuts (3-11). L’equip de Carles Ramonet funcionava prou bé en defensa, però no va saber escollir els seus llançaments i va facilitar els contraatacs ràpids dels visitants, que van marxar al descans amb un avantatge de sis gols (8-14).

La xerrada abans de la represa va anar bé al Bordils per corregir errors. Es va notar de seguida en els primers minuts del segon temps, en què el Bordils va aconseguir un parcial de 4-0 i es va posar a només dos gols de la Roca (12-14, 35’). Els jugadors van fer una passa endavant, van escollir millor els llançaments i van tenir quatre pilotes per reduir la diferència a només un gol, però de nou la precipitació no ho va fer possible. La Roca va tornar a agafar embranzida i va sentenciar en els últims minuts.

El Bordils, que continua cuer, visitarà la setmana que ve el Sant Cugat, onzè classificat amb dues victòries.