Sense recompensa

1a estatal. El Bordils B controla el partit durant cinquanta minuts però cedeix al final

sant cugat 28 bordils b 25

SANT CUGAT:Esparza, Tous (2), León (1), Domingo (1), Galán (5), G. March (6), Cortés (7), Campo, Gutiérrez, Peiro, Vaz, A. March, A. Ortega (5), Basela, López i Vaz (1).BORDILS B:Congost (1), Pou (5), Montero (6), Mallorquí, Punestí, Mach, Peresson, Batlle, Palahí (2), Molina (3), Amagat (2), Molina (2), Bañeras (3), Amagat i Balló.PARCIALS:1-2, 4-4, 7-5, 8-8, 10-9, 13-13, 15-16, 18-18, 19-20, 20-21, 25-22 i 28-25.ÀRBITRES:Da Silva i Garcia.COMENTARI:.El Bordils B va jugar un dels seus millors partits fora de casa, però la seva bona feina no va donar fruits. Una exclusió rigorosa a deu minuts del final, quan l’equip manava (20-21), va ser l’inici d’un conjunt de males decisions i de precipitacions que van permetre als locals escapar-se i retenir els dos punts.