Rugbi

Doble duel entre catalans i bascos

Rugbi. Aquest migdia la Santboiana visita l’Hernani i el Barça rep l’Ampo Ordizia, dos partits que poden consolidar els equips catalans de la divisió d’honor a la zona de ‘play-off’ pel títol

La divisió d’honor es reprèn avui, després de l’aturada del cap de setmana passat per l’amistós que va disputar la selecció espanyola amb el Canadà, i els equips catalans afronten dos compromisos que els poden consolidar a la zona de play-off pel títol contra dos rivals del País Basc. La Santboiana visita, a les 12 del migdia, l’Hernani, un equip que va sorprendre en el seu últim partit com a local el Senor Independiente. Els de Lewis Williams, però, arriben en bon moment, després de guanyar el derbi de fa dues setmanes, que va enterrar un mal inici de campionat. Instal·lat en la cinquena posició, amb quatre victòries i quatre derrotes, el degà mira més cap a dalt que cap a baix. A més, els dos últims antecedents contra el rival d’avui li són favorables: la temporada passada va vèncer a Landare Toki per 17 a 34 i al Baldiri Aleu per 57 a 10. Per la seva banda, el Barça rep l’Ampo Ordizia a la Teixonera, a la mateixa hora. Els de Tomy Garcia miraran de retrobar el camí del triomf després de dues derrotes consecutives –a casa, contra El Salvador, i a Sant Boi, en el derbi– contra un rival directe en la lluita per les sis primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)