Rugbi

La Santboiana, cada cop més

Rugbi. Es consolida en la zona de ‘play-off’ en derrotar, a casa i amb bonus ofensiu, el Gernika

SANTBOIANA 42 GERNIKA 20

SANTBOIANA:Gabarró, Thomas, Chichua, Pujol, Palomo, Barbero, Rubén Sanz, Tauli, Garcia, Woodmass, Baró, Vicente, González, Berguer i Puig. També van jugar: Petit, Puigbert, Palomar, Millán, Pichot i De Orbaneja.GERNIKA:Amillategui, Eder Martínez, Jurado, Guzmán, Ortiz, Montes, Skipwith, Bast, Eskolar, Viaña, Palisa, Zavala, Epinal, Es Saheb i Albizua. També van jugar: Nicolás Martínez, Atxikallende, Larrabeiti, Olaeta i Cendoya, .EVOLUCIÓ DEL MARCADOR:7-0 (10’). 7-3 (11’). 10-3 (18’). 10-6 (23’). 15-6 (26’). 20-6 (34’). 23-6 (50’). 23-11 (56’). 30-13 (61’). 35-13 (70’). 37-13 (72’). 42-13 (74’). 42-18 (80’).ÀRBITRE:Joaquín Santoro. Exclusions: Rubén Sanz (56’) i Epinal (13’).

La propera (10-12-17)

Senor-El Salvador; Alcobendas-Santboiana; Gernika -Ordizia; Hernani-Getxo; FC Barcelona-Cisneros; VRAC-La Vila.

Amb la victòria contra el Gernika, la sisena en la lliga, la Santboiana reforça la seva presència en la zona de play-off, a set punts del setè i només dos del quart. El degà va edificar el seu triomf en una bona arrencada, que el va fer arribar al descans amb un avantatge de 20-6. El seu rival va reaccionar en la segona part, però no es va acostar en el marcador. En el minut 63, responent a la primera marca visitant, el Sant Boi va assolir el bonus ofensiu.

Semifinals de copa

Després de la desena jornada han quedat definides les semifinals de copa: les jugaran els dos equips catalans i els dos de Valladolid. El VRAC Quesos Entrepinares, el SilverStorm El Salvador, la UE Santboiana i el FC Barcelona.