Natació

Antoni Ponce es penja l’or en els 100 m braça

Natació. Va fer un nou rècord del món en la classe SB5 durant el transcurs del mundial paralímpic, en què també ha guanyat un bronze

Antoni Ponce (CN Sitges) es va penjar ahir la medalla d’or en els 100 m braça de la classe SB5 del mundial de natació paralímpic, que es disputa a Ciutat de Mèxic. El nedador català, a més, va fer un nou rècord del món de l’especialitat en aturar el cronòmetre amb un temps d’1:28.57, un segon i mig millor que l’anterior marca, feta per Andrei Granitxka el 2015 (1h30:07). Després dels primers 50 m ja liderava còmodament la prova (41.82) i finalment es va imposar amb més de vuit segons d’avantatge respecte al segon classificat, el suec Karl Forsman (1:36.60). El tercer lloc del podi va ser per al vietnamita Thanh Hai Do (1:42.58). Aquesta és la segona medalla de Ponce en aquesta competició, després que dissabte va ser tercer en els 400 m lliure (classe S7). El nedador català disputarà avui les eliminatòries dels 100 m esquena (classe S6). Demà també disputarà les eliminatòries dels 50 m papallona (classe S6).