Rugbi

Rugbi

Copa

El Barça rebrà El Salvador i la Santboiana visitarà el VRAC en les semifinals de la copa

Rugbi. Doble enfrontament dels dos catalans amb els equips de Valladolid, a partit únic, el 28 de gener, que els exigirà al màxim per ser a la final

El sorteig que es va fer ahir al migdia, a la seu de la Federació Espanyola de Rugbi, va determinar que el pròxim 28 de gener, en les eliminatòries de semifinal de copa, la UE Santboiana visiti el VRAC Quesos Entrepinares i que el FC Barcelona rebi el SilverStrom El Salvador.

Si hem de fer cas dels precedents d’aquesta temporada i del que diu la classificació de la divisió d’honor dels últims anys, els grans favorits per ser a la final de copa són els dos equips de Valladolid. Serà, per exemple, la tercera vegada que el Sant Boi jugarà al Pepe Rojo, la casa del VRAC, aquest curs. El 15 d’octubre ho va fer per disputar el primer títol de la temporada, la supercopa, i el triomf va ser clarament local (46-23). Tres setmanes després es va repetir el duel, en la setena jornada de lliga, i van tornar a vèncer els castellans (49-32).

“A la supercopa no vam tenir gaires possibilitats, però el partit de lliga va ser més anivellat. Si no hagués estat per alguns errors defensius, hauríem pogut aconseguir la victòria”, considera el capità de l’equip del Baix Llobregat, Rubèn Sanz. “Sempre és difícil jugar a Valladolid, i més una eliminatòria. A més, el VRAC no admet errades. Però nosaltres –i més ara que ens hem reforçat amb un parell de jugadors– hi anirem amb tota l’energia per mirar de mantenir el títol que vam conquerir el curs passat”, hi afegeix.

El Barça, per la seva banda, no haurà de viatjar, però tindrà, igualment, un rival de molta consideració: el SilverStrom El Salvador, que el 5 de novembre passat, en partit de divisió d’honor, va guanyar a La Teixonera per 15-31. Tot i la dificultat, els blaugrana tenen moltes esperances en la copa, una competició en la qual feia 30 anys que no arribaven la semifinal. “El Salvador fa molts anys que treballa bé i és un equip molt compacte. Ells són els favorits, però nosaltres juguem a casa i aquest és un punt a favor nostre”, argumenta el capità barcelonista, Joan Losada. “Afrontarem el partit amb totes les nostres armes, molt motivats i alhora seriosos i disciplinats, perquè qualsevol errada ens pot costar l’eliminació”, sentencia.

Molinari al Barça

El FC Barcelona va fer oficial ahir la incorporació de Francisco Molinari, un pilar argentí de 32 anys, 1,87 m d’alçada i 125 kg de pes, arribat de l’Alumni, equip amb el qual ha estat subcampió de la màxima categoria del seu país (el Top-12). Molinari va arribar la setmana passada a Barcelona i s’ha entrenat a les ordres de Tomy García. De fet, podrà jugar el partit de demà contra el Complutense Cisneros (16.30 h).

Ells són favorits, però juguem a casa nostra. Sortirem motivats i alhora disciplinats
Joan Losada
FC BARCELONA
Sempre és difícil jugar al Pepe Rojo. Hi anirem amb tota l’energia per mantenir el títol
Rubèn Sanz
UE SANTBOIANA

La quadribarrada de la Santboiana

La UE Santboiana va presentar ahir la seva nova segona samarreta, en la qual destaquen –com mostra la imatge– les quatre barres de la senyera sobre un fons de color groc. El degà del rugbi a Catalunya ho anuncia al seu lloc web com “una prova” que és un club arrelat a la seva terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)