Rugbi

El Barça tanca una gran primera volta guanyant

Rugbi. Els de Tomy Garcia remunten contra el Complutense en una sensacional segona part i se situen en zona de ‘play-off’ per al títol

barça 45 complutense 30

FC BARCELONA:Alcides, Miniño, Sanz, Belgrano, Cruz, Auwerda, Asensi, Hogg, Pezet-Poux, Guemes, Velarde, Barbarit, Losada, Granell i De la Fuente. També van jugar: Clarà, Muñiz, Molinari, Murciano, Ferret, Cornudella, Borel i Kovalenko.COMPLUTENSE:Llanes, Del Hoyo, Gross, Marin, Molina, Rdguez, Cerquinho, Del Valle, McLernon, Norton, Soriano, Giuditta, Serra, Martínez i Domínguez. També van jugar: Gómez, Vallejo, Hattori, Ortiz, Cauche, Esteban, Calatayud i Mañero.ANOTACIÓ:3-0 (2’). 3-3 (7’). 6-3 (8’). 6-10 (15’). 9-10 (20’). 9-13 (25’). 9-18 (29’). 9-20 (30’). 14-20 (32’). 16-20 (33’). 16-25 (34’). 21-25 (39’). 23-25 (40’). 28-25 (45’). 30-25 (46’). 33-25 (52’). 38-25 (53’). 43-25 (64’). 45-25 (65’). 45-30 (79’).ÀRBITRE:Joaquín Santoro.

La millor primera volta del Barça des del seu últim retorn a la divisió d’honor es va tancar ahir, a La Teixonera, amb una brillant victòria amb bonus ofensiu contra el Complutense Cisneros. La derrota d’ahir de l’Ampo Ordizia a Gernika deixa els blaugrana sisens, en zona de play-off per al títol, amb un balanç de 6-5. Després d’anar a remolc durant els primers 40 minuts (23-35 en el descans), els jugadors de Tomy Garcia van colpejar fort en la segona part. Van començar amb un assaig que no va tenir resposta (30-25 en el minut 46) i van acabar tombant el seu rival en dos contraatacs protagonitzats per Joan Losada i Franco Velarde. A més de la remuntada, en la segona part la notícia va ser el debut de Franco Molinari.

Alcobendas-Santboiana

Avui, a dos quarts d’una, la Santboiana visitarà el Sanitas Alcobendas, un rival directe en la lliga que, ben segur, no li posarà les coses fàcils. En cas de victòria, però, l’equip de Lewis Wilkiams podria posar punt final a la primera volta de la lliga en tercera posició. Caldrà, per altra banda, posar l’ull en el debutant Rodney Iona.