No es volen donar per vençuts

Handbol. El Bordils B capgira un 2-8 inicial amb una gran efectivitat

BORDILS B 36 OAR GRÀCIA 30

BORDILS B:Congost (6), Mallorquí, Hospital (6), Punsetí (2), Mach, Peresson (3), Batlle, Masó (6), Creixell (2), Ll. Amagat (6), Molina, J. Amagat i Balló (5).OAR GRÀCIA SABADELL:Pujadas, Picola (4), Escuert (3), Xerta (3), Ferrer (3), Peiró (5), Ogalla, G. Correro (4), Gesa, López, Franco, Muntada (2), Torras, B. Correró (5), Llinàs (1) i Esteve.PARCIALS:1-3, 2-8, 6-9, 9-10, 12-13, 15-15, 19-16, 23-18, 27-19, 30-22, 34-26 i 36-30.ÀRBITRES:Patricia Del Valle Encuentra i Alba Curras Estévez (Navarra). Exclusions a Hospital, Peresson, Masó (2), Creixell (2) i Amagat del Bordils i a Pujadas, Picola, Xerta, Peiró i López de l’OAR Gràcia.COMENTARI:El temps mort amb 2-8 quan s’havien jugat 5:37 minuts va donar resultat al Bordils B, que va trencar una ratxa de dos mesos per sumar el seu segon triomf del curs –l’altre va ser el 15 d’octubre 28-23 al Sant Vicenç–. El filial blanc i verd es va resistir a donar-se per vençut i amb una bona actitud i una gran efectivitat en el llançament va acabar amb un 76 per cent (la setmana abans havia fet un 40) que va capgirar el marcador abans de la mitja part. Arnau Balló va fer l’empat a 13 i el 14-13. Els vallesans ja no van tornar a manar en l’electrònic i, tret dels empats a 15 pel descans i a 16, després el domini ja seria per al Bordils B, que amb un 5-0 va tancar el partit al 7 de la segona (21-16, Albert Masó) i va acabar aixafant el seu rival amb màximes de 8 (35-27 i 36-28).