Esports de muntanya

La Crononiu, dissabte

Esquí de muntanya. Serà puntuable per al campionat de Catalunya de curses verticals, que l’any passat van guanyar Cardona i Galícia

La dotzena edició de la Crononiu es disputa aquest dissabte a la Molina. La prova puntuarà com a campionat de Catalunya de curses verticals. El recorregut per a les categories sènior i júnior masculí tindrà 685 metres de desnivell, sortirà de l’estació del telecabina Alp 2500 i arribarà fins a l’estació superior del mateix remuntador. Els vencedors de l’any passat van ser el banyolí Oriol Cardona i l’osonenca Clàudia Galícia. Pere Rullan i Joan Reyné van completar el podi masculí i Clàudia Sabata i Míriam Martínez, el femení.

Les proves cadet i júnior femení tindran un recorregut de 500 metres de desnivell, amb sortida neutralitzada a l’estació del telecabina Alp 2500 i cronometrada a partir de la pista olímpica. Per segon any s’inclourà la categoria infantil, amb un desnivell de 335 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)