Esports de muntanya

Costa Brava Stage Run del 20 al 22 d’abril

Curses de muntanya. Ressegueix el litoral de Blanes a Portbou en tres dies i 124 o 85 km

El GR92 i camins de ronda entre Blanes i Portbou serà el recorregut de la Costa Brava Stage Run, la cursa de tres etapes que es farà del 20 al 22 d’abril recuperant, amb matisos, la Costa Brava Xtrem Running que va crear Xavi Marina i que es va fer entre el 2009 i el 2013. La CBSR compartirà organització amb la Pyrenees Stage Run, de la qual s’han fet dues edicions i que consisteix a creuar el Pirineu català de Ribes de Freser a Salardú.

La prova costanera té dos tipus de recorregut. La CBSR són 125 km i 4.300 m de desnivell positiu en tres etapes: 23 de Blanes a Tossa, 53 de Palamós a l’Escala i 50 de Roses a Portbou. La CBSR Experience, amb 85 km i 2.800 m, comparteix la primera etapa, en la segona són 32, d’Aiguablava a l’Escala, i el tercer dia 30, de Cadaqués a Portbou. L’organització ofereix dues modalitats d’inscripció –ja estan obertes– i els corredors que acabin la prova tindran punts ITRA (4 o 3) per a l’UTMB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)