Rugbi

La Santboiana perd el cap després del descans

Rugbi. Els catalans van entelar una molt bona primera meitat en un segon temps per oblidar en l’estrena de la segona volta al camp de l’Independiente

SENOR 32 SANTBOIANA 31

SENOR INDEPENDIENTE:Gudiño, Altamirano (Bulacio, 59’), Domínguez, Guido, Colombo, Garcia (Leibson, 30’), Fraser, Schab, Latronico, Poet, Palmieri, Zabalegui, Guerrero, Soria i Jackman.SANTBOIANA:Petit, Ragazzi (Thomas, 61’), Chichua, Puigbert (Romera, 66’), Fitzsimons, Barbero, Sanz, Tauli, Garcia, Woodmass, Baró, Iona, González, Vicente i Millan.MARCADOR:0-5 (13’) Ragazzi. 0-7 (14’) Millan. 0-12 (23’) Puigbert. 0-14 (24’) Millan. 5-14 (26’) Soria. 7-14 (27’) Poet. 7-19 (32’) Sanz. 7-21 (33’) Millan. 12-21 (38’) Poet. 14-21 (38’) Poet. 14-24 (40’) Millan. 17-24 (51’) Poet. 20-24 (54’) Poet. 25-24 (Guido, 72’). 27-24 (73’) Poet. 32-24 (76’) Leibson. 32-29 (79’) Sanz. 32-31 (79’) Millan.ÀRBITRE:Alfonso Mirat.

La Santboiana no va poder arrencar la segona volta amb una victòria després d’ensopegar a Cantàbria en un partit que van dominar d’entrada, però que se’ls va escapar en una segona part condicionava per errors absurds i un ensorrament físic. La notícia positiva és que els catalans van alleugerir la derrota amb dos punts de bonificació, un de defensiu i l’altre d’ofensiu.

La Santboiana va prendre la iniciativa des d’un bon principi dominant en toc i en melé. Un assaig de Ragazzi i un altre de Puigbert, tots dos transformats per Millan, van permetre als visitants obrir una primera escletxa (0-14).

Els de Santander van despertar a l’equador de la primera meitat, però la Santboiana va arribar al descans amb deu punts d’avantatge (14-24) i amb la sensació que no se li escaparia la victòria. Però en la segona part la dinàmica va canviar radicalment. Els catalans es van anar esfumant a poc a poc del terreny de joc mentre que els locals retallaven la diferència i a vuit minuts de la conclusió capgiraven el resultat (25-24 i 32-24). La Santboiana va fer una última marca que li va servir per bonificar, però no per recuperar la iniciativa en el resultat de nou.