Atletisme

atletisme

El Masnou obre l’època de Sant Silvestres

Atletisme. La prova reunirà 2.000 corredors i el fondista de La Sansi Mourad El Bannouri, vencedor de l’última edició, és el gran favorit

La Sant Silvestre del Masnou, la més antiga del calendari català, arriba demà a la 38a edició i obre la tongada de curses amb aquesta denominació que marquen el final d’any. Ja fa algunes temporades que la població maresmenca va apostar per organitzar aquesta prova per Sant Esteve per fugir de l’aglomeració de curses del 31 de desembre.

El marroquí Mourad El Bannouri, vencedor de l’última edició, és el gran favorit per aconseguir la victòria. El fondista de La Sansi va cobrir els cinc quilòmetres de recorregut, totalment plans al costat del port de la població, amb un registre de 14:16. Entre els candidats a les places d’honor s’ha de comptar també amb Radouane Nour, Samir Ait, Abderrahim El Jaafari, i els letons Dmitrijs Serjogins i Janis Razgalis. En dones, destaquen Jelena Abele, vencedora en dues edicions, Inna Lebedeva, Waafa As i Sara Loehr.

La prova reunirà uns 2000 corredors entre les curses per als més menuts de 400 m (2012-2017), les de 800 m (2008-2011 i 2003-2007), i les Sant Silvestres femenina (9.45 h) i masculina (10.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)