Handbol

Marc Prat, dos mesos

Handbol. El capità del Bordils es va fer un trencament a l’isquiotibial de la cama dreta en el darrer partit de l’any, contra el Madrid (23-22)

Vuit centímetres amb afectació al tendó és el diagnòstic de la lesió que es va fer Marc Prat en el darrer partit del 2017, el 23-22 del Bordils contra l’Ikasa Madrid. L’extrem esquerre va començar el partit de la jornada 13 en el set inicial de Sergi Catarain i va ser precisament en l’acció en la qual va marcar el 5-4, en el minut 12 i després de dos llançaments en atac estàtic, que es va fer mal després de completar una transició amb gol.

El capità del Bordils estarà més de dos mesos de baixa perquè fins al mes de març no estarà al cent per cent, sobretot tenint en compte el seu historial de lesions, amb tres de lligaments encreuats. Pel tècnic empordanès es tracta d’una de les baixes més importants que l’equip, migrat d’efectius aquest curs tant pels jugadors que van anar-se’n aquest estiu com pels que, també des de l’agost, s’han anat lesionant de diverses consideracions –la de Prat s’afegeix a les de llarga durada de Bogo i Farrarons–. Cata va dir que Prat exerceix la capitania amb un fort lideratge i que, sobre el parquet, a més de l’atac des de l’extrem i el seu llançament exterior fa una gan tasca defensiva entre el segon i el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)