Esquí

Triomfs de Pinsach i Galicia

Esquí de muntanya. Van guanyar la Traça Catalana, la 30a edició de la qual es va disputar ahir als Angles, al Capcir; sota una intensa nevada i amb els millors especialistes del país

Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) i Clàudia Galicia (CE Cerdanya Skimo Team) van ser els vencedors de la Traça Catalana, la 30a edició de la qual es va disputar ahir als Angles, al Capcir; sota una intensa nevada. La cita, que forma part del calendari de les curses open de la FEEC, és una de les clàssiques del Pirineu oriental i va reunir els millors especialistes de la modalitat, un cop disputada la primera copa del món a la Xina; i va seguir el tradicional recorregut per la zona del circ de Camporells, en quatre circuits per a les diverses categories.

Pinsach va ser el millor en una cursa que es va prendre com una posada a punt per a les cites internacionals, seguit de Jordi Alís (Club Esquí Cerdanya Skimo Team) i Jordi Palomares (CE Cerdanya Pirineus), segon i tercer. Anna Güell i Núria Garcia van completar el podi femení, acompanyant Galicia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)