Més esport

El Vallparadís aspira al podi en la copa d’Europa

Corfbol. El torneig es disputa de demà a dissabte a Platja d’Aro amb els representants holandesos i belgues com a favorits i amb els campions catalans buscant el tercer lloc

El Vallparadís, campió de la lliga, serà el representant català per cinquena vegada consecutiva en la copa d’Europa de corfbol, que tindrà lloc a Platja d’Aro de demà a dissabte. El conjunt de Terrassa, quart la temporada passada, ha quedat enquadrat en el grup B amb els equips de l’AKC Luma (Bèlgica), el Benfica (Portugal) i el 1908 SZAC Budapest (Hongria), equip contra el qual debutarà demà a les 10.30 h.

El corfbol és un esport minoritari –l’únic mixt que es juga en equips– que ha pogut créixer a Catalunya els darrers anys gràcies especialment al reconeixement internacional del qual gaudeix la federació catalana. L’entrenador del Vallparadís, Miguel Ángel Tobaruela, admet que l’objectiu serà el de lluitar per una medalla tot i les dificultats. “Alguns jugadors de l’equip estan arribant als seus últims anys i un podi seria un gran colofó.” L’equip, tot i mantenir el bloc amb el qual ha dominat aquest esport a Catalunya, també ha incorporat joves jugadors. “Esperem que la fórmula sigui la bona per poder fer un gran torneig davant del nostre públic”, va afegir l’entrenador.

En el grup A hi jugarà l’equip favorit al títol, el TOP SolarCompleet holandès, que competirà contra el Trojans (Anglaterra), l’SG Pegasus (Alemanya) i el Ceské Budejovice (República Txeca). Els dos primers equips jugaran les semifinals. Fora dels campions d’Holanda i Bèlgica la igualtat és màxima. El Vallparadís va ser campió de la segona competició, europea, l’Europa Shield, el 2009, el 2011 i el 2013.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)