Patinatge

ESPORTS

Basiana, l’únic candidat

Patinatge. Serà reelegit per quarta vegada per complir el somni de ser president de la federació catalana durant els WRG Barcelona 2019

Ramon Basiana (Manresa, 1957) ha estat l’únic candidat que s’ha presentat a les eleccions de la Federació Catalana de Patinatge després que el termini finalitzés divendres i serà el virtual president quan la junta electoral ratifiqui oficialment la candidatura. Basiana està en el càrrec des del 2002 i un dels motius principals pels quals ha optat a la seva quarta reelecció ha estat poder ser el president de l’organisme l’any vinent quan la segona edició dels World Roller Games, el mundial de mundials de totes les modalitats del patinatge, es disputi a Barcelona. No en va, el format dels WRG va ser una idea seva i va participar activament en la seva implantació. La primera edició, de fet, ja estava concedida a Barcelona, però l’Ajuntament va preferir ajornar-ne dos anys la celebració fins al 2019 i donar el relleu a Nanjing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)