Rugbi

Imposen l’atac en la segona part

Rugbi. El Sant Boi, que no guanyava des de fa més d’un mes, supera la Vila al Baldiri Aleu

SANTBOIANA 27 LA VILA 8

SANTBOIANA:Petit, Thomas, Delgà, Palomo, Fitzsimons (Puigvert, 74’), Barbero (Pujol, 60’), Sanz, Tauli, Millan (Garcia, 54’), Woodmass, Vicente (Franciscquelo, 47’), Esekia, González, Baró i De Orbaneja.LA VILA:Ponce (Errecaborde, 51’), Lacoste (Sherociya, 66’), Juan Pérez, Martínez (Gutiérrez, 59’), Pacheco, Vinaches, Pajaujis (Villalba, 47’), Suárez, Salice (Lamboglia, 61’), Carrión, Jara, Jurado, Gonzalo Pérez, Carrión i Rivero.MARCADOR:3-0 (5’), 3-3 (27’) –mitja part–, 3-8 (43’), 8-8 (52’), 10-8 (53’), 17-8 (67’), 22-8 (77’), 27-8 (80’).ÀRBITRE:Atorrasagasti.

La UE Santboiana va trobar ahir un camp enfangat i un rival molt seriós, que es va presentar al Baldiri Aleu amb una molt bona defensa. Per tot plegat no li va ser gens fàcil aconseguir la victòria. De fet, a la mitja part s’hi va arribar amb un inquietant 3-3. En els segons 40 minuts, però, l’ofici i el bon joc ofensiu dels del Baix Llobregat va acabar imposant-se i, després de tres derrotes, van poder tornar a somriure amb el xiulet final.

Amb tot, la mala sort de les lesions torna a afectar l’equip de Lewis Williams, que, si la setmana passada perdia el talonador Paolo Ragazzi, víctima d’un trencament del lligament encreuat, ahir es va quedar sense Josep Puigvert, que va prendre mal al genoll, i Fitzsimons, que es va lesionar al dit. En tot cas, la propera jornada, al camp de l’Ampo Ordizia, el degà es jugarà bona part de les seves possibilitats d’acabar entre els quatre primers de la divisió d’honor, que és el principal objectiu de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)