Ciclisme

Hermida i Purito, a la Cape Epic II

Ciclisme. Els dos exprofessionals, disposats a lluitar pels primers llocs de la cursa per etapes de més nivell

“Millorar el nostre resultat de l’any passat, que va ser un divuitè. Sobretot tenint en compte que hi vaig amb Purito, que és un ex-corredor de carretera, i que l’any passat vam fer molt bona participació.” És l’objectiu que va manifestar a aquest diari Josep Antoni Hermida per a aquest 2018. El cinc cops olímpic torna aquest any a la Cape Epic, la cursa de BTT per etapes amb més nivell del món, en la qual Joaquim Rodríguez va debutar el 2017 amb el seu amic la primera temporada que no competia en el World Tour. Els suïssos Nino Schurter i Matthias Stirnemann van ser els millors fa un any a Sud-àfrica, en l’inici de l’any triomfal del millor corredor del món –va guanyar totes les copes del món i el mundial–. I els dos millors ciclistes catalans dels darrers temps (o tots) en BTT i carretera van ser divuitens, a menys de 3 hores i al davant d’excorredors de referència com la parella que formaven Cadel Evans i George Hincapie, vintens i millors Master davant Ibon Zugasti i Tomi Misser, vint-i-dosens.

La cita sud-africana és del 18 al 25 de març i, abans, Hermida participarà en l’Andalusia Bike Race. “Estem en la categoria elit i, per tant, el nostre objectiu serà estar amb els de davant. El 2017 va ser una gran Cape Epic per a nosaltres, tot i ser un any prudent, assenyat; hauríem d’haver estat lluitant pel top-10. Ara tenim la intenció d’acostar-nos més als llocs del podi. I la nostra tàctica serà la de sempre: gas a fons!”, va dir el cerdà en un reportatge al lloc web especialitzat Bikehub publicat ahir.

“Aquest any tenim molt bones sensacions, ens sentim preparats. Sobretot Purito, que ha guanyat molta experiència en BTT, des de la prova del 2017. Hem pogut rodar junts moltes vegades i compartir entrenaments. Per descomptat, tots dos tenim molts compromisos fora de les curses, ell més que jo, per la nostra feina diària. Però encara ens ho fem venir bé per mantenir el to físic i no puc esperar més a posar-ho en pràctica”, hi afegia l’ambaixador de la marca Merida, la que duran ell i Joaquim Rodríguez, encara amb contracte al Bahrain.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)