Atletisme

Rodatges amb títol

Atletisme. Jonathan Romeo i Marina Guerrero són els campions gironins de cros, a Maçanet i sense oposició

Jonathan Romeo (CA Lloret la Selva) i Marina Guerrero (CA Manresa) van ser proclamats campions gironins de cros, després de guanyar les curses de la cinquena edició del cros de Maçanet, campionat territorial per a totes les categories. Ho van fer sense oposició en la seva primera aparició del 2018 al circuit gironí, del qual han guanyat les curses que han disputat.

“M’ho he agafat com un entrenament de cara al campionat de Catalunya, que és d’aquí menys d’un mes. Aquests cros van molt bé per córrer de menys a més, fer quilòmetres”, va dir Romeo un cop acabada la cursa masculina, que va córrer sol al davant tret de la primera volta, mitjana –1.200 metres, la cursa era aquesta i quatre grans (1.750) per un total de 8,3 km– quan duia al darrere els promeses Mourad El Krichi (Palafrugell) i Quim Costa (Olot Terra Volcans), primer i segon de la seva categoria en el territorial. Romeo va afirmar que després de complir un dels seus primers objectius de la temporada, en la Cursa dels Nassos, havia passat unes setmanes difícils: “No m’entrenava amb comoditat i n’hi havia que no els podia acabar per problemes musculars. Aquesta setmana ha estat la primera que ho he fet amb normalitat i els problemes que pugui tenir ja són més de cap que de cames.” “L’any passat va ser una cursa que gairebé estava feta per a mi. Aquest any serà més difícil però ens estem entrenant bé per estar al davant, tenir lloc a la selecció catalana i anar al campionat estatal”, hi afegia sobre les seves opcions de revalidar el títol català.

Marina Guerrero (CA Manresa) tampoc va tenir rival i, com Romeo, va veure com la segona era d’una categoria inferior –Ia Vidal, campiona júnior–. La banyolina, que ja prepara el 1.500, sap que en el campionat de Catalunya haurà de córrer una distància superior a la del gironí (4,8 km ahir).

Riudellots de la Selva tanca diumenge el gran premi, la general de les categories i, Caldes de Malavella, la darrera cita el 4 de febrer; proclama els campions de Catalunya veterà i promesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)