Handbol

Natan Suárez es torna a lesionar

Handbol. El lateral gironí serà intervingut de la fractura al menisc i no jugarà a Bordils

Natan Suárez no saltarà al parquet del Blanc i Verd dissabte, en el primer partit de la segona volta. El lateral gironí (1998) es va fracturar el menisc en l’últim partit abans de Nadal, a Zarautz (33-22). “Encara no podia jugar perquè no estava del tot recuperat, però em va dir l’entrenador que hi anés i que si es complicava el partit sortiria. En el minut cinc ja perdíem 6-1, em va dir que escalfés i quan vaig sortir em vaig lesionar defensant”, explicava ahir Suárez, que debuta a plata amb l’Agustinos d’Alacant, on va arribar a l’estiu des de l’Augi Sarrià.

El lateral, que serà intervingut d’aquí a dues setmanes, ja es va trencar el dit índex de la mà esquerra en el gol que va decidir el duel contra l’Aranda (31-28), al novembre. Natan era fins llavors el jugador revelació de la categoria, tercer màxim golejador –a Zarautz n’havia fet dos– en un equip acabat de pujar i tercer. Des de la primera lesió, l’Agustinos acredita un triomf i quatre derrotes i és desè amb 3 punts més que el Bordils, dotzè. En la primera volta el resultat va ser de 22-21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)