Esports de muntanya

Rocacorba estrena la temporada

Curses de muntanya. Canet d’Adri torna a ser el punt de partida de la temporada amb la setena edició del Trail, que torna a comptar amb un miler de participants, entre els quals hi ha alguns dels millors corredors internacionals del país

Canet d’Adri i el cim de Rocacorba són, demà passat i per setè any, el punt de partida de la temporada de curses de muntanya, amb un miler de participants, entre els quals hi ha alguns dels millors corredors internacionals del país –Catalunya ja és una potència mundial.

El Trail de Rocacorba compta amb un miler de participants entre les distàncies Express, el Trail i la Marathon. La més llarga serà la primera a entrar en escena, a les vuit del matí, un recorregut de 40 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu i la competició individual i per parelles. En la primera i en categoria femenina, el duel a tres bandes entre la guanyadora al Montblanc i fitxatge recent del Salomon, Eli Gordón i les brasileres Fernanda Maciel (The North Face) i Manu Vilaseca (BUFF) és una de les atraccions d’aquest any. Per parelles, l’atenció se centrarà en la defensa del triomf el 2017 d’Adrià Canimas (K-Team) i Eric Moya (Dynafit) enfront del triple vencedor de la distància trail, Gerard Morales (BUFF), amb Lluís Ruiz; els Inverse Marc Carós i Marc Pérez o Ignasi Riuró i Zoel Codolà (Esports Maverick).

La distància Express consisteix a pujar i baixar al santuari cobrint 21 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, amb inici a les 9 i Júlia Font (Sport HG AML) i Ferran Sampere (Salomon Vertic) de favorits. La Trail, que té més participació, en té 31 i 1.800 i serà la darrera a començar, a les 10 h, amb bona part dels corredors de l’AE Matxacuca que corren la copa del món com Eduard Hernández i Òscar Carrasco o la vencedora del 2017 Paloma Lobera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)