Atletisme

Atletisme

El FC Barcelona defensa el doblet de copa

Atletisme. L’equip masculí tindrà el Playas de Castelló com a gran rival, i en la competició femenina el València és el màxim favorit

La secció d’atletisme del FC Barcelona va segellar el curs passat una gesta sense precedents en la història de l’entitat amb la consecució del títol de copa del Rei i de la Reina de clubs al Centre Esportiu Municipal Gallur de Madrid. El club blaugrana intentarà repetir avui la fita amb el Playas de Castelló com a principal rival en la competició masculina i el València, que actuarà com a amfitrió, en la femenina.

El Barça presentarà al Palau Lluís Puig de València pràcticament el mateix equip masculí que el curs passat. Aleshores va obtenir el títol després de la desqualificació del relleu del Playas de Castelló, que havia arribat al final del programa en primera posició. La competició, per tant, es presenta d’allò més igualada. Per als blaugrana, no faltarà a la cita el velocista de Palència Óscar Husillos (200 m), que la setmana passada va establir un nou rècord espanyol de 300 m (32.39). El club castellonenc també disposarà d’un recordista estatal acabat d’estrenar, l’atleta d’origen cubà Yunier Pérez, que dijous va córrer els 60 del míting d’Ostrava en 6.53, rebaixant els 6.55 del blaugrana Ángel D. Rodríguez.

En l’equip femení, el FC Barcelona no podrà disposar de la flamant campiona mundial de triple Yulimar Rojas, lesionada, amb la qual cosa s’albira encara més difícil tornar a superar el poderós València, que fins l’any passat havia enllaçat divuit títols consecutius. En la copa femenina també hi competirà l’AA Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)