Atletisme

El màxim comú doble

Atletisme. Jonathan Romeo i Marina Guerrero s’adjudiquen el Gran Premi la Selva, que va tancar el Cros de Riudellots; penúltima cita del circuit gironí

Jonathan Romeo (CA Lloret la Selva) i Marina Guerrero (CA Manresa) van ser proclamats campions gironins de cros a Maçanet el dia 21 i, ahir, van certificar el seu triomf al Gran Premi Consell Comarcal de la Selva en la darrera cita puntuable del circuit gironí, la penúltima ahir a Riudellots de la Selva –l’última, diumenge a Caldes, ja no puntua–. La banyolina ni tan sols era al circuit de la zona esportiva, el mateix en què la temporada anterior es va fer el campionat de Catalunya de cros curt. Sí que hi va córrer el mundialista a Londres, que com Guerrero tanca la general del circuit en què puntuen els cinc millors resultats amb la màxima puntuació possible, 150 gràcies als cinc triomfs en nou cites disputades.

Romeo va confirmar que aquest diumenge ja no anirà a Caldes –campionat de Catalunya per a les categories promesa i veterans–, per preparar amb més garanties l’absolut del dia 11 a Mollerussa, en el qual haurà de defensar el títol que va guanyar el 2017 en una cursa al circuit de la Rambla d’en Rufí, que li anava com l’anell al dit.

La riudellotenca, en distància curta, va ser l’enèsim monòleg de Romeo aquest curs en el circuit en què ha guanyat cinc curses i, en una sisena, a Sant Hilari Sacalm i quan ja duia dos triomfs, va creuar l’arribada amb Àngel Mullera –segon en el gran premi amb tres victòries parcials incloses les de Salt i Vidreres. Ahir, en la primera de les tres voltes, ja havia obert una distància insalvable per a la resta de corredors: el segon, el promesa Genís Ferràndez (CA Granollers), va entrar a mig minut.

En la cursa femenina, el domini va ser de la cadet Gemma Frigola (GEiEG) perquè feia dues voltes i a partir de júnior eren tres, amb triomf per a la independent Mònica Comas seguida de la juvenil Laura Prieto (Lloret la Selva).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)