Voleibol

ESPORTS

Ambició de semifinalista

Voleibol. El Barça afronta l’últim terç de la superlliga masculina –set jornades– situat a un sol punt del quart classificat i amb aspiracions d’accedir a les semifinals per repetir l’èxit del 2011

El Barça continua completant una gran temporada i aspira a jugar les semifinals de la superlliga masculina. Els blaugrana ja van ocupar la tercera posició final en la temporada 2010/11 quan el club va retirar l’equip per les retallades de les seccions amateurs. Quan falten set jornades per al final de la fase regular, l’equip de David Lorente és cinquè amb 24 punts, a només un punt del quart, l’Ushuaïa Ibiza. El Barça ha de jugar quatre partits a casa i tres a fora en l’últim terç de la lliga. Té dos partits contra rivals que estan per sobre, en la 19a jornada a la pista de l’Ushuaïa Ibiza (quart), un duel clau, i en la 21a rebrà l’Unicaja (tercer), i els cinc restants contra rivals que estan entre la sisena i la dotzena i última posició: 16a, Barça-Tarragona 2018 –avui– (12è); 17a, Mediterráneo Castelló (11è)-Barça; 18a, Barça-Sòria (6è); 20a, Barça-Textil Santanderina (10è), i 22a, Melilla (8è)-Barça.

“Som quarts i quasi tota la primera volta hem estat per damunt d’equips amb perfil professional i amb més volum i condicions d’entrenament. Hem guanyat vuit partits de tres punts i ara ens ve un febrer clau per saber si podem competir per entrar al play-off”, explica Lorente, que té clar que els duels contra rivals directes “seran determinants.”

L’altre gran repte del Barça és la copa. La jugarà del 23 al 25 de febrer a Sòria i el seu rival en els quarts serà l’Unicaja Almeria, un dels equips que han dominat la competició en els últims anys, amb deu títols. Lorente avisa que l’Unicaja s’ha reforçat els darrers dies amb les incorporacions de l’històric Israel Rodríguez i amb l’oposat Chema Castellano. L’altre duel el jugaran també el dia 23 el Sòria i l’Ushuaïa Ibiza. El vencedor de l’encreuament del Barça s’enfrontarà al Palma, el vigent campió. L’altre semifinalista és el Terol.

EL PROTAGONISTA

Quasi tota la primera volta hem estat per damunt d’equips amb perfil professional. Ara ens ve un febrer que serà clau
Només pensem en el partit d’avui contra el Tarragona 2018. El preparem com cada setmana amb la màxima il·lusió
David Lorente

Avui juga el derbi contra el Tarragona 2018

Els blaugrana tenen avui al Parc Esportiu Llobregat un compromís teòricament accessible en el derbi català de la categoria (18 h / Esport 3). Malauradament, el Sant Pere i Sant Pau Tarragona 2018, un històric, ha pagat la seva falta de pressupost per reforçar-se i, amb un equip format per jugadors molt joves, ha perdut tots els partits i tampoc no ha guanyat cap set i fa camí irremissiblement cap al descens, una llàstima per al voleibol català. Malgrat la situació del rival, Lorente, el tècnic blaugrana, remarca la concentració amb què afronten el duel: “Només pensem en el partit contra el Tarragona. El preparem com un partit més, com cada setmana amb la màxima il·lusió. Hem jugat dos partits en què no hem pogut puntuar i ara arriba un període que serà clau per als nostres interessos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)