Més esport

El Quart, contra el pronòstic en la Lliga Catalana

Bàsquet. EBA. És l’organitzador de la final a quatre i avui s’enfronta al Masnou (a les 7)

Quart és la seu, avui i demà, de la Lliga Catalana EBA, en format de final a quatre i amb l’equip local ballant el ball més complicat d’avui a la tarda. L’equip que dirigeix Carles Ribot s’enfronta (a les 7) al Masnou, líder del seu grup (12-3) després d’haver passat per sobre del Bàsquet Girona en la darrera jornada d’EBA (105-80) amb una exhibició des dels 6,75 (13/20 triples). Per acabar de contextualitzar el partit, el Quart (desè, amb 5-10) ha guanyat un dels vuit darrers partits, tot i que en la majoria de derrotes ha competit fins al tram final. Fins i tot a la pista del Masnou, on va perdre per 72-64. De fet, dominava a la mitja part (28-37) i va començar el darrer quart perdent de tres (52-49).

En qualsevol cas, i deixant a banda la influència del factor pista, aquesta és l’eliminatòria que s’entreveu més desequilibrada. El Masnou no destaca en gaire aspectes estadístics, però el 55% de 2 és demolidor i li autoritza de no ser especialment fort en el rebot. L’altra semifinal la jugaran l’Igualada i el Mollet (a les 5), dos equips de la part alta del grup B. L’Igualada és quart (11-4) i el Mollet, sisè (10-5). En el partit d’EBA, l’Igualada va apallissar el Mollet (63-90) des del primer quart, però d’aquest precedent fa ja més de tres mesos. La final està prevista per demà a les 7 de la tarda i el format de competició també preveu partit pel tercer lloc, a les 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)