Atletisme

atletisme

Pista coberta

La velocitat acapara el focus

Pista coberta. Estela García (60 i 200 m), Cristina Lara (60 m), Andrea Díez, Sònia Nasarre i Esther Guerrero (400 m), Pol Retamal (200 m) i Aleix Porras (400 m) competeixen avui en el campionat de Catalunya ‘indoor’ a Sabadell

L’olímpica vilanovina Estela García Villalta, que aquest curs defensa els colors de Nike i ja ha estat capaç de rebaixar la plusmarca catalana de 200 m (23.73) en la reunió francesa de Val-de-Reuil, serà un dels reclams del campionat de Catalunya en pista coberta, que es disputa avui a Sabadell en doble sessió de matí i tarda. García Villalta figura inscrita tant en 60 m, on coincidirà amb la seva companya d’entrenament i líder de l’any Cristina Lara (7.40), i en els 200 m. Una altra de les proves de gran interès seran els 400 m, ja que hi coincidiran especialistes en la distància com ara Andrea Díez amb altres corredores provinents de les tanques com Sònia Nasarre, o dels 800 m, com l’olímpica Esther Guerrero i Irene Bonilla. L’heptatleta Maria Vicente, una de les joies de l’atletisme català, competirà en els 60 m tanques, en triple salt i alçada. La veterana Montse Mas (FCB), inscrita en els 1.500 m, intentarà engrandir el seu palmarès indoor, on ja ha assolit un títol en 800 m, tres en 1.500 m i dos més en 3.000 m.

En velocitat masculina, destaca la presència de Patrick Chinedu Ike (60 m), Pol Retamal, Javier Delgado i Àlex Kingue (200 m), Aleix Porras (400 m), i Arnau Erta i Gerard Mateu Porras (60 m tanques). Els principals candidats a la victòria en el concurs de perxa són Aleix Pi i Mònica Clemente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)