Atletisme

Caldes tanca el circuit gironí

Atletisme. La darrera cita del calendari va reunir 600 participants al circuit de la rambla d’en Rufí, en el campionat de Catalunya per a les categories promesa i veterans

El 33è Cros de Caldes de Malavella va tancar el circuit gironí de cros, en una prova que servia per proclamar els campions de Catalunya per a les categories promesa i veterans i que va reunir 600 participants a la rambla d’en Rufí. És un dels millors escenaris del calendari perquè es troba a prop del centre del poble i, al mateix temps, té boscos i zones verdes.

El fred i la pluja al final del programa de curses van amenitzar unes proves molt disputades sobretot en la categoria de veterans. Enrique Luque (Ríos Running) va guanyar la de 35 i 40 anys amb un atac superada la primera volta que li va permetre posar-se al davant i anar obrint distància respecte als perseguidors. Daniel Alonso (Barcelona Atletisme) i Xavier Planas (Castellar) van ser segon i tercer separats per només 1 segon.

Albert López (Lluïsos Mataró) va pispar el triomf en la cursa de més de 45 a Francisco Castellano (Cerdanyola), líder des de l’inici. Albert Pascual (CA Canyelles) va ser tercer i en dones Hasna Bahom (Cornellà Atlètic) va ser la vencedora davant de Montse Carazo (UCA) i Eva Ribalta (Xafatolls), que completaven el podi.

En promeses, Abdessamad Oukhelfen (Igualada) va haver de lluitar gairebé 10 quilòmetres per desempallegar-se d’Abdelmounim El Jouk (Lleida), segon. La grupista Irene Batlle va ser segona, en una cursa en què Mercè Guerra (Sabadell) no va tenir rival: la va fer gairebé tota en solitari.