Ciclisme

CICLISME

Jofre Cullell obre la temporada de BTT amb les Challenge Series

El campió d’Europa júnior d’XCO el 2017 va anunciar ahir que la seva primera cursa de la temporada de BTT, en la qual debuta en la categoria sub-23, serà el dia 18, en la segona de les proves de les MTB Challenge Series, la del Gironès, que té el punt central a Sant Gregori. Jofre Cullell (Megamo), que diumenge va ser catorzè en el mundial de ciclocròs en el seu primer any en la categoria promesa, ja va disputar la prova fa un any. La cursa de la vall de Llémena té un recorregut de 78 km amb 1.700 metres de desnivell positiu i un altre de 40 i 1.000. Totes dues tenen el 75% del recorregut per corriols.