Més esport

Decisió del TAS avui

Pyeongchang 2018. Anunciarà la decisió sobre els recursos de 47 russos exclosos dels Jocs malgrat no tenir relació amb el dopatge

El Tribunal d’Arbitratge Esporiu (TAS) farà pública avui la decisió sobre els recursos presentats per 45 atletes i dos tècnics russos als quals el Comitè Olímpic Internacional (COI) ha refusat convidar als Jocs Olímpics de Pyeongchang a causa de la trama de dopatge d’estat a Rússia durant els Jocs de Sotxi. Els demandants argumenten que mai abans han estat implicats en casos de dopatge. El TAS havia de fer pública la seva decisió, ahir, segons es va informar dimecres, però finament no es pronunciarà fins avui, dia en què es fa la cerimònia inaugural dels Jocs (a les 11, hora catalana). El TAS ja va donar la raó recentment a 28 atletes exclosos dels Jocs, malgrat no tenir relació amb el dopatge, per bé que el COI no els va lliurar cap invitació. De moment, 168 esportistes russos participaran en els Jocs sota la bandera olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)