Tennis

Pol Toledo s’incorpora al Girona Tennis Pro

Tennis. El jugador de Maçanet (404 de l’ATP) s’entrenarà el 2018 a les instal·lacions del CT Girona sota les ordres del seu nou entrenador, José Maria Paniagua

El jugador de Maçanet de la Selva Pol Toledo (23 anys) serà el primer jugador de la categoria masculina que formarà part del projecte Girona Tennnis Pro, impulsat pel CT Girona. Toledo és actualment el número 404 de l’ATP i el 225 en dobles. Toledo –que després de Robredo és el millor gironí a l’ATP–entrenarà a les instal·lacions del club amb l’entrenador José María Paniagua i el suport de Dino Callone.

El tennista tindrà la base a Girona, on treballarà amb l’equip tècnic del nou projecte, que inclou preparador físic, fisioterapeutes, nutricionistes i psicòlegs. El jugador serà el referent de la categoria masculina del Girona Tennis Pro, que ja té tres jugadores de la WTA en les seves instal·lacions: Guadalupe Pérez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya, que s’entrenen sota les ordres de Javeier Degreef.

Toledo és un habitual en el circuit ITF i amb l’entrenador Paniagua vol fer un salt en la seva trajectòria. Paniagua ha estat l’entrenador del jugador canari Roberto Carballés, que va arribar el 2016 al top 100 de l’ATP. És un tècnic amb experiència i els responsables del Girona Tennis Pro esperen que aporti la “metòdica necessària” a Toledo.

Pol Toledo va acabar la temporada passada jugant la final del torneig Futures d’Agadir, on va ser batut pel rus Ivan Gakhov. Aquest any ha jugat els quarts de final de Hammamet (Tunísia) i els de Paguera (Mallorca), tornejos també del circuit Futures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)