Hoquei sobre gel

El Barça guanya per la mínima a Puigcerdà (4-5)

Hoquei sobre gel. Els de la Cerdanya queden matemàticament fora del ‘play-off’

El FC Barcelona va guanyar diumenge el derbi català d’hoquei sobre gel per la mínima en els últims instants de la pròrroga contra el CG Puigcerdà (4-5), que continua sense poder superar el seu etern rival en els duels directes d’aquesta temporada.

Durant el derbi, l’equip de la Cerdanya va dominar el partit i va portar la iniciativa del joc durant molts instants. Quan Boronat, en l’últim terç del partit, va fer el 4-2, semblava que aquesta vegada el triomf no s’escaparia. Els blaugrana, però, no es van rendir i en dues accions de Cajaraville i Wallmark van conduir el partit al temps afegit.

Just abans que sonés la botzina del final del temps afegit, un altre cop el jugador suec Marcus Wallmark va fer el gol definitiu davant la decepció de l’afició local, que aquesta vegada va tenir el triomf a tocar.

Amb aquest resultat advers, el Puigcerdà queda matemàticament fora del play-off de la lliga i disputarà la darrera jornada d’aquí a dos caps de setmana, a Sant Sebastià.

El Puigcerdà és cinquè amb 8 punts, i per sobre té el SAD Majadahonda, amb 12; el FC Barcelona, amb 22 i encara amb possibilitats d’aconseguir la segona plaça, que ara està en possessió del CH Jaca, amb 27 punts. El CHH Txuri Urdin continua intractable en la primera posició amb 36 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)