Esquí

Vint-i-sis anys després, Regino

Surf de neu. Regino Hernández va dedicar el bronze que va guanyar en ‘boardercross’ al català que el va entrenar, Israel Planas, mort fa un any

A qui dedica aquesta medalla? “A tota la gent que em dona suport, al meu amic Ángel i a qui va ser el meu entrenador, Israel Planas, que van morir.” Regino Hernández, de Ceuta, que ahir va guanyar la primera medalla per a Espanya en uns Jocs Olímpics d’hivern després de 26 anys, no es va oblidar, en el moment dels agraïments, de l’entrenador català que va traspassar el mes de març de 2017, uns dies després d’haver guanyat el campionat del món per equips a Sierra Nevada. “Amb ell vam fer un gran salt de qualitat”, va destacar també, fent referència a Planas.

Hernández va ser bronze en la prova de boardercross de surf de neu, disputada ahir al Phoenix Park i va aconseguir la tercera medalla olímpica espanyola en uns Jocs d’hivern, després de les que havien guanyat amb anterioritat els germans Fernández Ochoa, Francisco i Blanca, en esquí alpí. Si bé Paquito havia guanyat l’or en l’eslàlom en els Jocs de Sapporo 72, la seva germana Blanca va assolir el bronze en la mateixa disciplina en els d’Albertville (França), vint anys després.

“Ha estat un dia increïble, no puc estar més content. Tant se val que la medalla sigui de bronze, de plata o d’or, és una medalla olímpica. El que he somiat tota la meva vida”, manifestava, exultant, Regino Hernández a Pyeongchang.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)