Més esport

Jocs Olímpics d'hivern

Mirambell no passa a l’última mànega

Tobogan. Ahir va fer el seu millor resultat (22è), però va acabar 23è en el còmput global

Ander Mirambell no va poder classificar-se per a la quarta eliminatòria de la prova de tobogan –reservada als vint millors pilots i en la qual es disputen les medalles– i va acabar classificat en el 23è lloc de trenta participants. El vallesà, que era 25è en el còmput de les dues primeres eliminatòries, disputades dimecres, va fer la millor de les seves tres baixades amb un temps de 51.59 que el va deixar 22è de la mànega (havia fet 52.06 en la primera i 51.64 en la segona) i 23è del còmput global amb un temps de 2:35.29, a tres posicions de situar-se entre els vint millors: “No estic satisfet del resultat final, però sí d’haver-ho donat tot”, va explicar Mirambell, que abans de l’inici dels Jocs havia dit que el seu objectiu era accedir a la quarta eliminatòria.

Mirambell va considerar que havia fet la seva “millor baixada” amb un “gran pilotatge”, però es va queixar del seu material: “Amb la primera i l’última baixada hem ensenyat que som molt bons pilots, però ens falta material”, va afirmar Mirambell, afectat per un constipat. “Hem d’aconseguir un entrenador que en sàpiga de material si volem lluitar per estar més amunt”, va afegir. Mirambell, que té 34 anys, va fer el seu debut olímpic en els Jocs de Vancouver 2010, en els quals va ser 24è. Quatre anys després, a Sotxi, va acabar 28è.

El vencedor de la prova va ser el sud-coreà Yun Sungbin, subcampió mundial i 16è en els Jocs de Sotxi, que va ser el més ràpid en les quatre mànegues i va acabar amb un temps de 3:20.55. En el podi el van acompanyar el rus Nikita Tregubov (3:22.18) i el britànic Dom Parsons (3:22.20).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)