Rugbi

Rugbi

El CSD dona la raó a l’INEF-l’Hospitalet

Rugbi. L’equip català va recórrer contra una sanció de la federació, que l’havia multat i li havia donat per perdut el partit contra el Cisneros

L’INEF-l’Hospitalet va ser sancionat per la Federació Espanyola de Rugbi (FER) amb una multa de 8.000 euros per no tenir prou jugadores per disputar el partit contra el CR Cisneros, que no va voler canviar un partit de la divisió d’honor. La sanció econòmica es va aplicar perquè les barcelonines no haurien volgut jugar el partit i això hauria perjudicat el Cisneros.

L’equip català va recórrer contra la sanció davant el Tribunal d’Arbitratge Esportiu del CSD perquè no tenia prou jugadores per disputar el partit. Algunes jugadores tenien lesions greus i altres havien estat convocades per la selecció espanyola de XV, la de rugbi a 7 i la selecció catalana.

El CSD ha acabat donant la raó al club i per tant la FER està obligada a retirar la sanció econòmica, i a més s’haurà de repetir el partit contra el Cisneros, ja que s’havia donat la victòria a l’equip madrileny per 7 a 0 i s’havia restat un punt a les catalanes per la sanció imposada. D’aquesta manera, els cinc punts d’aquest partit tornen a estar en joc. Els dos equips es veuen obligats a buscar una nova data per disputar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)