Patinatge

Un frec a frec prometedor

Patinatge artístic. El CPA Olot revalida el títol de campió de Catalunya de grups grans amb una actuació desdibuixada al final i el CPA Girona, millor que fa un mes, s’hi acosta a dos punts

La competència entre el CPA Olot i el CPA Girona, primer i segon en els dos darrers campionats del món, va viure ahir a Reus un nou capítol que promet emocions fortes el mes que ve en el campionat estatal a Avilés, el 10 de març, i en les posteriors competicions europea i mundial.

El CPA Olot va revalidar el títol de campió de Catalunya de grups grans, però un parell d’errors en la figura final de la coreografia Sense opcions, d’una banda, i la millora del CPA Girona amb el Soc aquí –va aconseguir 4 punts i mig mes que fa un mes en el campionat territorial gironí a Fontajau mentre el salt de l’Olot va ser de 3–; de l’altra, van fer que la sensació de triomf fos més gran per al conjunt de Nuri Solé, que com el 2017 ha estat capaç de millorar molt les prestacions del seu ball en la transició del campionat gironí al català. I és que els jutges, que per unanimitat van donar el primer lloc a l’Olot i el segon al Girona, van donar dues notes més altes a les gironines en l’apartat artístic respecte a l’equip de Ricard Planiol, que amb el d’ahir enllaça 16 títols de campió de Catalunya seguits i ja en té 17. Els riscos de la posada en escena de la coreografia Sense opcions van posar de manifest ahir la dificultat del ball de Planiol, que malgrat els errors no va impedir a les garrotxines revalidar el triomf. “Si falla, falla l’equip i no la patinadora” va sentenciar Ricard Planiol en declaracions a Ràdio Olot. El director tècnic de l’Olot va felicitar-se del nivell de la competició; que els ha de permetre seguir creixent: “Representem animals però som humans i cometem errors.”

El Reus, amfitrió del campionat i que tornava a la disciplina dels grups grans després d’un any sabàtic, va tancar el programa amb el Once upon a time i va pujar al podi en el tercer lloc superant en el darrer instant el Masnou.

El campionat de Catalunya es tanca avui al Pavelló Olímpic de Reus, en les modalitats de grups petits i en la de juvenils.

Grups grans
1r. CPA Olot (‘Sense opcions’) 95.2
2n. CPA Girona (‘Soc aquí’) 93.0
3r. Reus Dep. (‘Once upon a time’) 90.8
4t. PA El Masnou (‘Sacrifici’) 90.1
5è. CPA Tona (‘Cartes en guerra’) 81.6
6è. PA Figueres (‘Reina dels dracs’) 73.7
8è. AE Fornells (‘Provoca’m’) 68.3
Quartets
1r. Foment Cardoní (‘Final round’) 81.2
2n. ASPA Lliçà de Vall (‘Elles!’) 81.4
3r. CPA Girona (‘Desconnecta’) 72.7
4t. CP Guixolenc (‘Robant l’essència’) 73.0
8è. CP Celrà (‘Bocins de vida’) 62.3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)